Selecteer een pagina

Info

Veilig betalen

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten.

Je kan online betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact of via overschrijving. Tijdens het afrekenen bepaal je zelf de betaalwijze. De betaling worden verwerkt door Mollie via een beveiligde internetverbinding.

Herroepingsrecht?
In het kader van de verkoop op afstand heeft de consument het recht aan Yellow & Jaune meet te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Na telefonische melding of melding via mail kan u de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering op eigen risico en kosten, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, terugsturen naar Yellow & Jaune, Dries 108, 9521 Letterhoutem. Bij ontvangst van het pakket maken we het geld, na controle, per bank over.
Indien de afnemer na afloop van de termijn van 14 dagen de geleverde zaken niet aan Yellow & Jaune heeft teruggezonden, is de koop een feit. De koper moet bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging.

Enkel artikelen die zich in de originele, ongeopende verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Hoe weet ik of mijn bestelling aanvaard is?
Nadat je je bestelling bevestigd hebt en de betaling via de beveiligde site volledig doorlopen is, krijg je per mail een orderbevestiging. Heb je gekozen voor betaling per overschrijving, dan krijg je eveneens een bevestiging per mail.

Kleurrijk detail

Onze allereerste print in PAARS

Color Your Wardrobe

YELLOW & JAUNE

CONTACT

GSM : +32 (0)479 65 05 86
Mail : info@sofievanhoof.be